naar homepage


Wij hanteren de volgende tarieven per appartement:

Tarief is 59,50 euro per nacht (1 - 2 personen).
Tarief is 69,50 euro per nacht (1 - 4 personen).
Voor een eventuele 5e en 6e persoon rekenen wij 10 euro per persoon per nacht extra.

De overige tarieven zijn:
• Huur bedlinnen: 8,50 euro per persoon per verblijf (verplicht).
• Kinderbedje (excl. bedlinnen) en kinderstoel: 2,50 euro per nacht (optioneel).
• Huur handdoekenpakket: 6,00 euro per persoon per schoon pakket (optioneel).
• Ontbijt is mogelijk a 10,50 euro per persoon
• Hond (in overleg): 6,50 per hond per nacht.
• Eindreiniging: 40,00 euro per appartement (verplicht).
• Bezoekers die niet overnachten: 2,50 euro per persoon per bezoek (verplicht).

Hier kunt u onze tarieven downloaden.

Wifi: kosteloos echter niet geschikt zakelijk gebruik

Reserveren:
Reserveren is gratis. In het hoogseizoen (juli en augustus) kunt u alleen reserveren voor een periode van 7 dagen of langer, van zaterdag tot zaterdag. Leest u voordat u gaat reserveren even ons regelement.

Aankomst en vertrek: U bent op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur welkom. Pas dan kunt u uw schone appartement betrekken. Uw appartement dient op de dag van vertrek om 10.00 uur leeg te zijn.

Borg: Bij aankomst vragen wij u een borgsom 75 euro per appartement. Deze wordt bij vertrek terugbetaald indien het appartement in de oorspronkelijke staat wordt achtergelaten.

Betalen: Bij reservering vragen wij u een aanbetaling te doen van 100 euro op een van onze bankrekeningen. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd bij eventuele annulering. Doet u geen aanbetaling, dan vervalt uw reservering. Bij aankomst dienen de kosten voor het gehele verblijf en borg afgerekend te worden minus de aanbetaling. Er wordt eveneens niets van de verblijfskosten gerestitueerd indien u besluit eerder te vertrekken. Indien u uw verblijf binnen een maand voor aankomstdatum annuleert of zonder afmelden verstek laat gaan, zullen 90 procent van de totale verblijfskosten in rekening worden gebracht. Na controle bij vertrek ontvangt u, indien alles in orde is in het appartement, uw borg terug. Dan worden eveneens de eventuele verwarmingskosten verrekend.

Maaltijdenservice: Heeft u tijdens de vakantie ook niet altijd zin om te koken? Maak dan gebruik van onze maaltijdenservice! Iedere dag kunt u bij ons bestellen: van de kleine kaart, voor een kleine prijs.