naar homepage


Organiseert u een familiefeest? Of bent u op zoek naar een leuke locatie om met een hele groep vrienden te verblijven? Ook groepen zijn van harte welkom bij ‘Das alte Zollhaus!’ Onder groepen verstaan wij gezelschappen vanaf 15 personen.

Het ‘alte Zollhaus’ is uitermate geschikt voor groepen. Omdat het Zollhaus bestaat uit 6 zelfstandige woningen, kunt u toch zoveel mogelijk genieten van het comfort en privacy van een eigen appartement. Voor de gezellige uurtjes samen, kunt u gebruik maken van onze grote, gemeenschappelijke tuin. Ook beschikken wij over een groepsruimte (een blokhut in de tuin) waar u samen gezellig wat tijd kunt doorbrengen.

En heeft u niet zo veel zin om uw handen vol te hebben aan de organisatie van uw groepsvakantie? Als groep kunt u ook gebruik maken van onze extra services. In overleg is er bij ons heel veel mogelijk, zolang het maar voor ons uitvoerbaar is. Een gezellig gezamenlijk ontbijt, een volledig verzorgde barbecue, een georganiseerde wandeltocht… wij draaien onze hand er niet voor om! Wij proberen te leveren/ organiseren wat er gevraagd wordt en maken hiervoor een prijs.

Heeft u plannen om er met een groep op uit te trekken en wilt u graag weten wat wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

In de maanden juli en augustus kunnen wij helaas geen groepen plaatsen.