naar homepage


‘Das alte Zollhaus’ ligt in een doodlopende, verkeersluwe straat die na een paar honderd meter uitkomt in de bossen. Parkeren doet u gratis op onze privé parkeerplaats.

Onze zes appartementen zijn allemaal ingericht voor maximaal zes personen. Alle appartementen hebben een eigen ingang. Er is een kostenloze wifi verbinding.

De keuken en woonkamer zijn gecombineerd. De woonkamer is degelijk ingericht en voorzien van een televisie en een DVD speler.

De drie bovenappartementen (te bereiken via de straatkant) hebben allen toegang tot het grote en zonnige balkon voorzien van tuinmeubilair. Aan de straatkant heeft u een wijds uitzicht over weides waar u in de schemering vaak reeën kunt zien grazen. Vanaf het balkon kijkt u uit over de tuin.

De drie benedenappartementen hebben via de woonkamer direct toegang tot een terras en de grote tuin. Dit is ideaal voor gezinnen met kinderen! De tuin is gemeenschappelijk en mag dus ook gebruikt worden door de gasten in de bovenappartementen.

De keuken is compleet ingericht en voorzien van twee elektrische kookplaten en een koelkast. Verder vindt u hier alles wat u dagelijks nodig heeft: een servies, bestek, pannenset, koffiezetapparaat (de filterzakjes maat 1x4 niet vergeten mee te nemen!) broodrooster, koelkast, waterkoker en magnetron.

De appartementen hebben allen twee slaapkamers: in de bovenappartementen bevinden zich een ouderslaapkamer met een tweepersoons bed en een kamer voorzien van twee stapelbedden. In de benedenappartementen is er een kamer met twee eenpersoons bedden en een kamer met twee stapelbedden (het linnengoed dient u te huren).

De badkamers zijn modern ingericht en voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Speciaal voor onze kleine gasten beschikken wij over een baby-bedje en een kinderstoel die u tijdens uw verblijf kunt huren. Als u hiervan gebruik wilt maken, dient u dit wel even van tevoren te melden.

In ieder appartement ligt er een uitgebreide informatiemap vol folders over wat er in de omgeving, voor groot en klein, te beleven valt. Dit helpt u op weg naar een onvergetelijke vakantie!